Energiboost på en tisdag

Att starta upp som egen är tufft, speciellt när man startar från scratch och inte har ett deltidsjobb att luta sig emot. Samtidigt så är det skönt att bestämma över sin egen tid och vara sin egen boss. En sak som är otroligt viktigt är att fylla och ladda kropp och själ god energi. Det är lättare sagt en gjort, men jag gör så gott jag kan. En sak som gör mig gott är att vistas i naturen. Eller ja, natur och natur kan man kanske inte hitta mitt i Köpenhamn, men i parkerna här på Frederiksberg och runt sjöarna kan jag ladda, landa och få en paus.

 Efter lämning i skolan brukar jag strosa över gatan och gå en sväng i Landbohøjskolenshave som jag älskar. Morgonstressen finns liksom inte i naturen utan istället hör man en kör av fågelkvitter. Väldigt helande. Det är så inspirerande att följa årstiderna i parken och speciellt nu när allt håller på att slå ut.

Jag älskar vacker arkitektur och villorna på Frederiksberg är fantastiska och enorma.

carolineflindt-tisdag-17.jpg

Efter min lilla morgonpromenad i tisdags landade jag hos min kära och kloka kompis Jaqueline som ni kan följa här och här. Tog en del bilder som jag kommer dela i ett inlägg senare i veckan. Hon bor fantastiskt fint och hade närmast en hel plantskola i sitt vackra matsalsfönster!

När vi babblat om stort och smått och druckit så väl te som kaffe så begav jag mig vidare till min gamla arbetsplats för en snabbvisit. På vägen hem passerade jag det vackraste av alla vårtecken, vitsippor i strålande solsken och detta fick bli min sista bild innan jag landade på hemmakontoret och några timmars jobb.