Torsdagstankar utan filter

Fotografi den 16-03-2017 kl. 11.17.jpg

Hej kära du!

Hur mår du idag? Mycket som skall bockas av på todo-listan innan helgen?

Själv sitter jag just nu vid köksbordet med datorn mitt bland morgonens havregrynsgröt skålar, kaffekoppar, ett memoryspel, spraybalsam till lilla V’s otroliga kalufs och lite oöppnad post. Vågar inte titta ner på det smuliga vitmålade trägolvet som jag lovat mig själv att dammsuga under dagen och de skitiga fönstren skall vi visst inte tala om. Måste ge dom lite uppmärksamhet i helgen nu när våren äntligen är på intåg.

Själv har jag precis kommit hem från en välbehövlig yinyoga klass. Ett stort plus med att vara egen är att man kan boka in sig på morgonklasserna. Eftersom min yogautbildning startar i maj känner jag mig nu extra inspirerad till att tillföra mer yoga i mitt liv. Och jag kan lova att jag behöver det mer än någonsin just nu för att hålla huvudet kallt. Idag passerade der miljoner tankar om dåtiden och framtiden medan jag låg på golvet och försökte vara i nuet. 

Livet är ju som vi vet inte som det ser ut på insta. Ibland undrar jag om jag har psyket till att jobba freelance. Det är ju sjukt slitsamt att starta upp något. Att hela tiden tänka positivt, tänka möjligheter mm. I går hade jag en riktigt pissig dag så opepp på ALLT, ingenting kändes liksom rätt eller meningsfullt, speciellt inte att blogga om något så trivialt som inredning. Hade ett fint samtal med en god vän som påminde mig om att vara här och nu och ta en sak i taget. Det jag brukar råda andra och vara bra på att tänka själv, men det är verkligen inte lätt alla gånger. Är så otroligt otålmodig för det mesta.

Idag efter att god natts sömn, lite yoga och en fin promis genom parken, som var full av fina vårtecken känns det hela lite bättre igen. Tror tack och lov jag att jag kan skylla det mesta av gårdagens lilla ‘microdipp’ på PMS:en. Samma visa varje månad, inte alltid så lätt att vara kvinna…

Nej, nu skall jag plocka undan i köket och ta tag i min todo-lista för dagen. I kväll skall vi hem till svärfar på middag i hans nya lägenhet, så gäller att komma igång NU! 

Önskar dig en härlig torsdag!!

Kram Caroline