@danishswedishdeco - Tidlös 'inredningsinspo' på insta

God morgon! 

Varje dag översköljs jag av massa härliga inspirerande inredningsbilder digitalt och analogt. Jag kan omöjligt hinna med att dela allt jag gärna vill på bloggen, så därför har jag skapat ett nytt instakonto där jag dagligen kommer att dela med mig, framhäva och samla mina inrednings favoriter från båda mina två hemland Sverige och Danmark.

Vad är @danishswedishdeco?

@dansihswedishdeco är en härlig inspirationsfeed för dig som vill skapa ett tidlöst, vackert och mysigt hem där du kan landa och hänga med familj och vänner. Jag har aldrig varit fan av snabba trends och oigenomtänkta köp, utan föredrar att låta hemmet forma sig i lugn och ro, med möbler och accessories som kan användas och tittas på länge. 

Varför 'bara' danskt och svenskt?

Jag hämtar natuligtvis inspiration från hela världen i allt jag gör och gillar så klart att blanda upp med internationellt design. Men efter att ha bott halva livet i Sverige och halva livet i Danmark och 10 år på inredningstidning här i DK med fokus på danskt design så känns det ganska naturligt för mig att framhäva allt det fina från mina två hemländer på @danishswedishdeco .

  Varje bild jag delar har naturligtvis direkt länk till avsändaren och dessutom så får alla bilder en hashtag med en kategori så du lätt kan klicka fram fler förslag inom den önskade kategori. Och när du hittar något du gillar så kan du enkelt spara bilden i instagram med den nya smarta sparknappen så instabilderna inte blandas ihop med alla dina vanliga fotografier. Smart va?

Sist så vill jag gärna uppmana er till att själva dela med er av era favoriter. Använd hashtaggen #danishswedishdeco på dina bilder, så vi på så vis kan inspirera varandra ännu mer och kanske t.o.m upptäcka nya instagrammare, designers, brands, butiker mm. The more the merrier!!

Nu ser jag fram emot att möta er inde på @dansihswedishdeco och att vi tillsammans skall inspirera varandra och inredningsälskare utanför Sverige och Danmark med  ‘the dansihswedishdeco look’. 

Are you with me?!!

Följ @danishswedishdeco:  HÄR!!!