Lördagstankar + veckans 'Wisewords'

Hade egentligen tänkt at hålla lite ledigt från bloggen i dag, men när jag satt här och kollade igenom några av mina favoriter på Bloglovin (där ni i övrigt också kan följa mig), så fick jag lust att titta in en liten snabbis och samtidigt dela med mig av veckans utvalda 'Wisewords'(som jag visst glömde jag igår:-)). 

Tycker att det ligger mycket i dessa kloka ord:

carolineflindt-wisewords-01.jpg

 

Att le och hjälpa andra är nog det lättaste av de fem, men man kan ju alltid bli bättre, speciellt på det sista i stort och smått.

Meditationen jobbar jag med, som kreativ person med 1000 tankar och idéer så är det verkligen ett fantastiskt sätt att komma ner i kroppen och väck från sitt huvud. En gång om dagen är mitt mål och 10 min är nog. Finns massor av fantastiska apps som kan hjälpa dig igång. 

Träningen har alltid funnits som en naturlig del i mitt liv, men de senaste åren har jag pga min utbrändhet varit tvungen att lägga all prestationsinriktad  och hård träning till sidan och fokusera på lugna träningsformer och avslappning eftersom kroppen och hjärnan inte klarat annat. Detta har varit enormt frustrerande, men som man brukar säga så kan man inte springa ett Marathonlopp med ett brutet ben. I dag kände jag en enorm lust att röra på kroppen, så för första gången på väldigt länge har jag varit till träning, svettats och fått upp pulsen. Som jag längtat efter detta, otroligt härligt!! 

Att följa min passion är jag i full fart med sedan jag 1 okt blev egen och även om en sådan uppstart är sjukt hård så ger det så mycket att få jobba med det man älskar. 

Well, det blev visst en form för livsstilsinlägg från mig idag, hoppas det kan inspirera. Vill ni få mer av den typ av inspiration så kan ni följa mig på min andra instaprofil @carolineseverydaybalance som handlar om att hitta sin vardagsbalans i livet.

Nu skall jag börja med kvällsmaten.

Önskar dig en fin kväll,

Kram Caroline